(Aankomend) Manager

Groningen
Solliciteren
Wie ben jij?

Je zet je tanden graag in complexe vraagstukken en strategische uitdagingen. Voor jou is de waarde en de uitvoerbaarheid van een concept of idee van belang. Als je ergens in gelooft, ga je er helemaal voor. Door je logica houd je van een creatieve, strategische, en vaak ook wetenschappelijke of bewezen aanpak, die vooral op termijn vruchten afwerpt.

  • Je bent zelfbewust en doelgericht.
  • Je eigen ideeën, normen en principes zijn vaak leidend in je beslissingen.
  • Je hebt een innerlijke gedrevenheid.

Als strategisch denker, werk je graag gefocust en geconcentreerd. Je kan goed met mensen omgaan en werkt ook graag zelfstandig. Je vindt het prettig en belangrijk om keuzes op basis van gezond verstand en analyse van concrete feiten te maken.

 

Vacaturekenmerken

Locatie

Groningen

Functie

(Aankomend) Manager

Branche

Uitzendbranche

Dienstverband

7 maanden

Uren

40 uur

Opleidingsniveau

HBO werk & denk niveau

De organisatie

Met alle plezier vertellen we je in een kennismaking meer over deze werkgever in de arbeidsbemiddeling. Het betreft een organisatie vol passie, trots en gedrevenheid. Ze zijn ondernemend en echte doeners. Mensen en bedrijven langdurig aan zich binden, dat is wat zij nastreven.

De functie

Je geeft leiding aan een team van collega’s in Groningen, dat verantwoordelijk is voor het realiseren van een vastgesteld vestigingsbudget. Aan opdrachtgevers bieden jullie meerwaarde door ze te voorzien van vakspecialisten. Als (Aankomend) Manager Groningen ben jij verantwoordelijk voor de implementatie en doorvertaling van het beleid binnen het team. Je motiveert en helpt je medewerkers om zowel team- als individuele doelstellingen te behalen. Dit doe je onder andere door juiste prioritering, tijdige aansturing en het bewaken van de gemaakte afspraken. Hoe je deze doelen realiseert, is aan jou!

Jouw talenten

Jouw creativiteit viert hoogtij wanneer zich onverwachte zaken voordoen. Je bent als geen ander in staat te improviseren, zonder de kwaliteit en het resultaat uit het oog te verliezen. Je bent doelgericht, efficiënt en gedreven. Je geeft leiding door heldere kaders en ontwikkelingslijnen te schetsen. Jouw medewerkers krijgen van jou de ruimte om binnen deze kaders hun eigen weg te vinden. Je vindt het belangrijk eerlijk en transparant te zijn, ook als dat soms minder sympathiek over komt. Wat uiteindelijk voor jou telt, is dat het resultaat goed is, een vraagstuk is opgelost of een taak tot een goed einde is gebracht.

Wat ze bieden

  • Dienstverband voor de duur van 7 maanden bij aanvang
  • Salarisindicatie; tussen €2984 – €4467
  • Ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden
  • Een duidelijk inwerktraject en een uitgestippelde Employee Journey