Individu

Daar zit je dan. Met je vragen, je twijfels – of andermans twijfels −en je wensen.
Het is goed om eindelijk actie te ondernemen, maar spannend is het wel, ongeacht je huidige functie, achtergrond of functioneren. Geloof ons maar: je bent de enige niet. Sterker nog, we hebben het zelf ook ervaren.

Neem nou Debbie. Voordat zij samen met Richard baanzin oprichtte was ze ervan overtuigd dat ze zonder hbo-papiertje nooit echt iets zou bereiken. Tot ze ontdekte dat haar moed, verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijkheid en enthousiasme veel bepalender waren dan dat diploma.

Richard behaalde – na een niet afgeronde mbo-opleiding – in de avonduren alsnog zijn hbo-diploma. Hij kreeg een goede baan, maar kwam na 14 jaar tot de conclusie dat hij er niet echt blij meer van werd. Hij kwam in beweging en ontdekte dat hij het meest gelukkig is als hij met mensen mag werken om hen te versterken, waarderen en inspireren. Vol goede moed probeerde hij daarop diverse andere werkplekken, maar toen hij niet vond wat hij zocht, besloot hij zelf de ideale baan te creëren: baanzin.

Je krijgt bij baanzin daarom allereerst inzicht in wie je bent, wat bij je past en wat niet. We werken daarvoor met modules en binnen deze modules is het 100% maatwerk. Want geen mens is hetzelfde en het gaat er om wat jij nodig hebt. 100% persoonlijke coaching dus, voor een maximale hoeveelheid baanzin.

Iedereen is waardevol,
maar niet iedereen ziet
zijn eigen waarde.

Zo doen we dat

Elke samenwerking begint met een eerste kop koffie of thee. Klikt het tussen ons?

Wij doen een voorstel: wat kunnen we voor je betekenen, hoe ziet de planning eruit en wat is de investering.

Neem de tijd om te beslissen. We willen namelijk dat je er helemaal achter staat als we met elkaar in zee gaan.

Het is aan jou, dus zeg het maar: gaan we samenwerken?

We zetten ons voorstel om naar concrete acties. Aan de slag!

Elk traject start met een Profile Indicator. Die maakt duidelijk wat de (benodigde) voorkeuren van ons brein zijn en waar ons natuurlijke talent zit: dat wat voor jou zo ontzettend logisch is.

De ontwikkeling is begonnen: van human resource naar human being.

Het resultaat: blije mensen
met baanzin