Waarom Baanzin?

Vanuit onze werkervaringen hebben wij een eigen visie ontwikkeld over de ontwikkeling van de mens en hoe wij hier als mens en organisaties mee omgaan. Overspannen worden en een burn-out krijgen liggen op de loer. We willen alleen maar meer en beter, we zijn zoekend. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en haal ik alles uit het leven? Deze vragen spelen een steeds grotere rol. En dat vraagt om een nieuwe manier van leven en werken. We willen niet meer leven op basis van competenties, we willen leven vanuit wie wij zijn, als mens. En dat is waar wij in geloven, in de kracht van ieder mens. Eenieder is uniek en heeft zijn eigen talent en de toekomst van organisaties ligt bij de kracht van de mens.

Door te weten wie jij van nature bent ga je jezelf ontwikkelen en groeien, ga je ontdekken waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en dat jij mag zijn wie jij bent! Door jezelf te leren kennen ga je jezelf beter begrijpen, ga je jouw eigen talent zien en dan kun je ook een ander begrijpen en zijn of haar talent zien. Dan kun je samen groeien want ieder mens heeft iets te bieden en niemand is hetzelfde. De kracht van een team begint bij de individu. Als je werk doet dat bij je past en als je in jouw werk volledig jezelf kan zijn, gewaardeerd wordt om wie jij bent en anderen accepteert om wie zij zijn. Pas dan ga je elkaar versterken en krijg je als organisatie de beste ambassadeurs die je je maar kan wensen.

Wanneer wij merken dat er persoonlijke groei, vertrouwen, begrip en acceptatie is, bij jou, jullie team of organisatie. Dan laat dat ons groeien! Daar halen wij voldoening uit, krijgen wij baanzinnige energie van en een grote lach van oor tot oor. En dat is waarom wij baanzin zijn begonnen omdat wij leven vanuit wie wij zijn als mens en daar anderen ook graag inzicht in geven omdat wij hebben ervaren en nog steeds ervaren wat voor een mooie dingen dat brengt, in je hele leven!